Hozzávalók 2-3 adaghoz: 2-3 nagyobb csirkecomb vagy 20-30 dkg csirkemell hús
20 dkg krumpli
15-20 dkg barack
Nem gondoltam volnak, hogy már júniusban (vagyis egy hónappal előbb) jön az őszibarack szezon. Anyósoméknál most kezdett érni, hoztunk vagy fél ládányit haza. Pár napig még érleltük, aztán került felhasználásra. A csirkecombokat rozsdamentes, vastagfalú edényben, fedő alatt saját zsírjában, minimális olíva olajjal megsütöttem. Tettem hozzá kevés fokhagymát, csipetnyi tengeri sót. A barackok héját lehúztam és az üvegreszelőn lereszeltem, nagyon szép pép lett belőle. Pár percig kis lángon kevergettem, amíg nem kezdett sűrősődni. A krumplit külön megfőztem. A csirkehúst kicsontoztam és apróra vágtam. A barackot, húst és a krumplit összeturmixoltam.
8 hónapos kortól pikánsabbá tehetjük trappista sajttal, vagyis reszeljük a tetejére.
Őszibarack csirkehússal (5. hónapos kortól)
2009.06.25. 07:49 sylblog
Szólj hozzá!
Címkék: 5 krumpli sajt őszibarack trappista csirkehús hónapos kortól
A bejegyzés trackback címe:
https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/1207033
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
