HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Változó hétköznapok

2010.11.02. 17:24 sylblog

Kicsit le vagyok maradva, mint a borravaló, mert el vagyok két gyerek mellett havazva. Geri hozzátáplálása nem megy másképpen, mint tesónak, ugyanazokat az alapelvekkel adok újdonságokat kicsinek. Most inkább az lesz érdekes, hogy nagytesó bölcsibe kezd járni és hogyan az alakul át emiatt a hétközbeni étkezésünk. Röviden, most beszoktatás van, nincs időm főzni. Befizettem bölcsiben kaját gyerkőcnek, amit elhozunk, minden további nélkül megeszi. Hirtelenjében kerestem a bölcsődei heti menüt, hogy átfussak rajta. Nem azért érdekel a heti menü, hogy aggódjak, hogy mit nem fog megenni, hanem amiatt, hogy mik azok dolgok, amiket én mindenképp adnék egy héten Mazsinak, de esetleg kimarad. Így, ha "beállnak" a bölcsis hétköznapok az esti családi vacsora lesz, amikor terveim szerint meleget fogunk enni és ahogy nő a kicsi, az ő étrendjét is picit ehhez akarom igazítani. Mazsi itthon fog reggelizni, a bölcsibe 8.30-ra fogunk beérni. 
Nem lesz tragédia rizstejjel főzni, nagy úgy is megeszi, tejterméket fogyaszt eleget.
Geri már 5 hónapos, eddig ezek ízlenek neki: alma, répa, krumpli, barack, cékla, sütőtök. Gyümölcsöket már kölespehellyel dúsítom, napi 800 ml anyatejet min. megiszik. Várok még két hetet és zabpehelyhet fogok adni, zab nem fullos glutén tartalmú gabona.

Voltak új konyhai "kísérleteim", ígérem jövök receptekkel és fotókkal.

Szólj hozzá!

Címkék: geri hozzátáplálás bölcsőde anyatej köles zab mazsi kölespehely

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr992416625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása