HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Mazsi allergiás a Bebivita (Müller) babatejre

2010.01.13. 17:56 sylblog

Alig, hogy kigyógyult Mazsi mandulagyulladásból, pár napra rá, reggelre telis-tele lett a teste apró rózsaszín pöttyökkel. A pötyök megjelentek, állon, háton, fülcimpán, hason, térdhajlatban stb. Más tünet semmi, az éjszakát már átaludta, étvágya rendben. Kétségbeesésembe hívtam dokit, kijött. Végig vizsgálta Mazsit, a pöttyöket leszámítva ő se talált semmit. Végig beszéltük, mit kapott  előtte való 2-3 napban, mivel megszokott, bejáratott kajákat kapott, csak az új tápszerre vagyis Bebivita babatejre tudtunk gyanakodni

 

http://www.bebivita.de/tce/frame/main/237/506.htm

A dokinő szerint 2-3 nap fogyasztás után jön ezeknél allergiás tünet. Megnézte az összetételt, azzal azt mondta minden OK, csak az adalékanyagot nem találtuk meg rajta. Ugyebár eddig Similac volt a fő tápszer és mellette ilyen-olyan. Nem gondoltam volna, hogy kijön rajta valami egy X.-ik tápszernél. Similac hiánycikk továbbra is. Kalciumot és Fenistil cseppett kap(ott) gyerkőc. A pirosabb részeket Sudocremmel kentem be napi 2x. Mára javulás állt be. Tápszert, tehéntejt egyelőre hanyagoljuk. Vacsira /reggelire bejáratott, bevezetett tejterméket kap  (túró, joghurt, kefír stb.). Előtte egyetlen egy kortyot kóstoltattam vele házi tehéntejet, ami nem ízlett neki. Valószínűleg édes. Majd minőségi 2,8-sal próbálkozom egy hét múlva. Barátnőm pont ma szólt, hogy DM-s Babylove 3-s tápszer is hiánycikk:(.Marad Babydream (Rossmann) tápszer. Kísérletezhetnék Milupa termékekkel, de ha nem jön be, kicsit drága mulatság.

Szólj hozzá!

Címkék: allergia kalcium müller tápszer fenistil babydream tehéntej milupa sudocrem bebivita babatej

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr181669952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása