HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Mega választák, NO rendszer bébiételeknél a TESCO-ban

2009.12.12. 17:28 sylblog

Felbúzdultam a múltkori sikeres TESCO-ban felfedezett új fajta bébiételek kapcsán és próbaképp a bébiételes részlegre felé fordítottam a bevásárlókocsit. Aztán a polcok előtt állva szembesültem azzal, hogy minden van, ami szem szájnak ingere, de össze-vissza. Azt gondolná az ember, hogy az bébi ételeket legalább a következők szerint csoportosítják:

  • életkor
  • márka
  • vagy ízesítés szerint (értsd: külön gyümik, desszertek, főzelékek stb.)
     

Hát egyik szempont sem érvényesült a fentiek közül. Valószínűleg a vásárló megzavarása a cél és a színesebb, drágább termék kerüljön a kosarába. Viszont örömmel vettem észre, hogy az OVKO bébiételeinél két külön kategóriát jelent a cukrot és cukrot nem tartalmazó gyümis desszertek. Árban ugyanaz a kettő, de a címkén elég észre vehető módon feltüntetik (Pl. alma-barack).

A Hamé és az OVKO bébiétel választéka jelent meg széles palettán a TESCO-ban. Vigyázzunk, mert az OVKO bébiételeknél nagy lehet az árszórás egy korosztálynak való ételeken belül is!!!( Az árak 209 és 400 ft között ingadozhatnak, érdekes árképzés)

Szólj hozzá!

Címkék: tesco fogyasztóvédelem bébiétel ovko hamé

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr111592787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása