HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Gerinek a répa ízlik eddig a legjobban (majdnem 5 hónapos)

2010.10.20. 11:51 sylblog

Répa, retek, mogyoró....Korrán rikkant a rigó (anyának) /Ez mostanság reggel 5-6 között, amikor is félkómásan csatlakozom kelés után egyből a mellszívóra/

Répa ízlett eddig a legjobban Gerinek, vagyis ezzel készített pép (alma-répa, alma-krumpli-répa). Majd barackkal is kombinálom. Nagy meglepetésemre 15-20 perc alatt megeszik 160-180 gr-t. Szomjoltásra kiválóan alkalmas az anyatej, amit hozzunk és fejek továbbra is adom, fogyjon csak szépen.

Retek: Mivel nagyon aromás és erős egy baba pocinak, csak 18 hónapos kor felett ajánlott adni, tavasszal nem ízlett és nem is nagyon akarta megrágni Mazsi, most már mutat érdeklődést iránti. Konkrétan lenyúlt pár karika sörretket tányéromról.

Mogyoró: Eddig komolyan vettem az ajánlásokat és két éves korig nem adtam semmiféle mogyorót Mazsinak, most egyszerűen vendégségben kiszolgálta magát földi mogyival. Mire észrevettem, rágcsálta szépen. Annyira még nem tartom biztonságos dolognak, hogy ezzel kínáljam. Süteményen darált változatban szépen ette.

Szólj hozzá!

Címkék: répa mogyoró barack retek

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr142385714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása