HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Mazsi (19 hónapos) és húsvéti kaja

2010.04.04. 19:25 sylblog

Az előző posztban írtam, hogy igen nehézkessé vált Mazsi étkezése/etetése. Vagyis, hogy csak akkor hajlandó enni, hogy ha általa kívánt tárgyat megkapta, ami pl. az asztalon vagy szobában van. Ez igen rossz szokáshoz vezethet. Bekeményítettem.

Az etetőszék tálcáján csak az tányéron lévő étel lehet és kanál kezében. Folyamatosan beszélek Mazsihoz, szemébe nézek, az ételre/étkezésre terelem folyamatosan a figyelmet, kisebb balesetektől eltekintve javult a helyzet. Engedem egyre többször, hogy a saját kanálával próbálkozzon, de még messzi van az önálló evéstől. Inkább csak az ételt rakja rá, mert meríti a kanalat, vagy kocolja a műanyag tányért.

Húsvéti rokonlátogatáskor kértem, hogy füstöl sonkából (2 éves korig semmiképp!!!), vagy egyéb más füstölt dologból ne kínálják Mazsit. Főtt tojás, vagdalt jöhet, jó ízűen meg is ette/eszi. Retket, tv paprikát kapott még, egy kevés újhagymával.

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét tojás sonka füstölt retek újhagyma

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr641894462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása