HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Főzelékmánia, tej mennyiség hanyatlóban:(

2009.03.26. 09:13 sylblog

2009.02.13. 10:58 sylblog

Jó hogy előre elhatároztam, mivel fogom etetni Mazsolát, de ez csak elmélet , mert ő eldönti, miből, mennyit. Egyszer 80 gr-t eszik, másszor teljes adagot.

Vár a megérdemelt tízóraim (kukoricapehely, aszalt szilva, tej).Főzelék gyártást nem rég fejeztem be gyerkőcnek (répa+krumpli+paradicsomlé/házi/+pici szabolcsi alma).Szépen gyűjtöm a kiürült bébi ételes üvegeket, almaecetes natúr tisztítószerrel elmosom alaposan, utána fertőtlenítős oldat, aztán újra alapos öblítés. Ezekbe kerülnek a saját gyártmányok, aztán be a fagyóba néhány adag, de elől hagyok a hűtőben (0-5 fok) egyet.

Csak éccaka termelődik jóformán tej, ami számomra érdekes, nem olvastam róla a szakirodalomban róla.Este 50 ml-t préseltem ki magamból az elektromos mellszívóval, ha így folytatódik, a 6. hónap betöltése előtt elapad a tej, addíg még két hét.

Furcsa, de megkönnyebüléssel fogom venni, ha elapad a tej, nem kell mellszívóznom állandóan. A második gyereknél másként fogok néhány dolgot csinálni szoptatás terén.

Hatodik hónaptól tápszert vény nélkül kapható, pontosabban, ekkortól már gyerekdoki nem írhatja fel receptre. Szívás. Akció vadászat lesz, mert azért még ott egyáltalán nem tartunk, hogy 2-3 étkezést kiváltsak a babának, de akkor is a napi ajánlott mennyiség tápszerből 500 ml.

Szólj hozzá!

Címkék: recept főzelék nélkül anyatej tápszer mellszívó vény bébiétel elapad

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr161026378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása