HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Licit tárgya: anyatej

2011.02.08. 11:20 sylblog

Vaterán egy anyuka saját lefejt tejét hirdeti fagyasztva tejgyűjtő zacskóban, személyes átvétellel, 6 hónap garanciával ugyanolyan áron, mint amennyiért átveszi az anyatejgyűjtő rendeletben szabályozottan (1800 ft). A terméklap szerint minden orvosi és egyéb vizsgálattal rendelkezik a tejleadó anyuka. Bennem a következők merültek fel ezzel kapcsolatban:

  1. Meg engedi-e ezt az anyatejleadással kapcsolatban a törvényi szabályozás?
     
  2. Van-e akkora bizalom az emberekben, hogy egy internetes aukciós oldalon keresztül, ismeretlenül vásároljanak anyatejet?
     
  3. Hogyan lehet garanciát érvényesíteni a tejleadó anyuka felé, ha és mégis valami egészségügyi gond merül fel annál a babánál, aki majd elfogyasztja az anyatejet?

Tudtommal, csak akkor lehet hivatalosan anyatejgyűjtőn kívűl anyatejet másnak adni, ha körzeti védőnő fel vállalja bizonyos feltételek megléte esetén a közvetítést a két fél között, gondolom ebben az esetben is minimum feltételek közé tartoznak az orvosi és egyéb laborvizsgálatok.

Szólj hozzá!

Címkék: aukció felelősség vatera anyatej anyatejgyűjtő

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr722646442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása