HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Diétára fogva

2009.08.14. 10:29 sylblog

Lassan egy hete  beteg Mazsola, doki tegnap jött ki, mivel többször hányt, az volt a kérése, hogy tápszert ne adjunk neki (reggel, este), mert ezt hányják ki a legkönnyebben szerinte a babák. 3-4 napig hasfogós kajákat kell adnom neki, bár nem volt híg a széklete. Gyümölcsnek a doki almát, körtét, banánt engedélyezett. Krumpli-répa-csirkehús-húslevesben főtt zöldségek és ezek kombinációi is.

Sok mindenre gondoltam, de hogy a reggel/este ki kell hagynunk pár napig a tápszert, azt nem. Tegnap törhettem a fejem, hogy mit együnk reggel. Estét le tudom egy főzelékkel, mert úgyis több adagot készítek egyszerre. Kásák különféle variációi jöhetnek szóba, de ez időigényes és nem tudom belőni mikor kell babának, illetve mikor éhezik meg. Vettem vanília rúdat légmentesen visszazárható csomagolásban. Kukoricadarában reszelek egy kicsit belőle, kevés rizstejjel és vízzel felfőzőm, majd kevés barna cukrot rakok bele. Ma reggel bébiételta adtam reggelire: babagríz, ez van HIPP, Bebivita, Babylove-s márkában, de nem csokoládésat, mert az nem jó ilyen kicsi gyereknek, így is túl van pörögve néha. Nestlé folyékony tejpépjét pedig vésztartaléknak vettem, ha nincs türelme etetőszékben enni a gyereknek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: betegség diéta baba főzelék tápszer étvágy kaják kása hasfogós babagríz

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr741308751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása