HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Tippek babás nyaraláshoz

2009.06.09. 19:12 sylblog

Pár napja vagyunk nagyszülőknél, elméletileg fölösleges lenne ilyen helyre úgy készülni, mintha idegen helyre mennénk nyaralni (értsd: panzió, kemping, hotel, falusi turizmus stb.), de mégis jó hogy felkészültünk. Ha nem nyaralás van szó, én annak vagyok híve, hogy inkább házi kosztot kapjon a gyerek, de ilyenkor tankoljunk fel üveges bébi kajákból, akár desszertről vagy főétkezésről van szó. Mazsola babának muszáj bekalkulálnom, hogy energiadús legyen a gyári kaja, egy 190 gr natúr paradicsomos krumpli a fél fogára sem lenne elég. Bolognai jellegű kaját hoztunk a drágább fajtából pl.(Nestlé, HIPP). Lavór nem árt mosogatáshoz, egy-egy szivacs csak a gyerek miatt pofa törléshez illetve mosogatáshoz és ha tápszerezik baba kefe. Rengeteg előke. Mondjuk én ebben a melegben, a műsoros előkét egyből mosom kifele, hamar megszárad. Eldobható előke nem környezetbarát és pénz kidobás, szóval hülyeség. Sok-sok tetra pelus, kis frottír törlő, de ezek előkének is megteszik.
A legszuperebb babás találmány számomra, ami nagyon olcsó volt azaz IKEÁS etetőszék, viszont kövér baba nem fér el benne. Felötlött bennem, hogy ha ilyen ügyes, olcsó etetőszéket dobott piacra az IKEA, babakocsit is tervezhetnének és árusíthatnának, szerintem vinnék, mint a cukrot.

Szólj hozzá!

Címkék: etetés étel bébi ikea nyaralás baba főzelék desszert etetőszék üveges

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr261175197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása