2009.02.16. 11:50 sylblog
Nesze neked, lökött anyuci, kidobtam az ablakon akciós áron 179 ft-t Kecskeméti Cukkínis főzelékre. Zöldségtartalom:25 %, többi kukorica és rizsdara. Feltunningoltam krumplival, répával és amikor már hozzá adtam a gyári kész bébiételt és csak utána kóstoltam meg, ekkor döbbentem le, hogy igazából a kukorica -enyhén édeskés- ízét érzem. A répa és krumpli mellé került ízjavítónak egy evőkanál házi paradicsomlé. Na, így nagyjából kompenzáltam a tömény kukorica ízt (tuti, hogy szomjas lesz rá).A főzelékem így tiszta szénhidrát bomba lett. Mivel a répa, paradicsom és kukorica is picurt édeskés és a cukkini uborkafélék családjába tartozik, szegről-végről rokona töknek, a sütőtökre hasonlít az ízvilága.
Hát ma ebédre megkóstoljuk, kiváncsi vagyok, hogy csak nekem vannak fenntartásaim, vagy a Kis Mazsolának is az ízével kapcsolatban.