HTML

Syl_babagasztro

Babakonya, baba gasztro, hozzátáplálás, receptek, ötletek, tapasztalatok, ételek bevezetése

Friss topikok

Linkblog

Etetőszék, répafőzelék

2009.03.26. 09:09 sylblog

2009.02.03. 11:47 sylblog

Ismerőstől vásároltunk használtan PIKOLO etetőszéket, ami dönthető (ez fontos, mert még nem ül), több magasságban állítható, dupla tálcás. Egyetlen szépség hibája az etetőszéknek, hogy ha össze akarjuk csukni, akkor az egyik oldalt kell hozzá csavarhuzó, mert a nyomógombja nincsen meg. Hát gyakran lesz használva, nem igen fogjuk összecsukni. Pont akkora magas, hogy az asztalunkhoz oda tudom tolni. Tegnap le is teszteltük, hogy gyerkőcőt beleraktam és amíg vacsiztunk oda ott volt a társaságunkban. Tetszett végül is elsőre a dolog neki, 30 percet kibírt benne.

Kora délután még a bébihordozóban szenvedtem a répafőzelék adagolásával...Szépen tátotta a szájacskáját Mazsola, de a felét ki "brummogta", bugyborékolta, belenyúl edénybe és a fejére és a bébihordozót szépen összekente. Két napja egyfolytában ez csinálja. Sanda gyanúm, hogy a nagypapitól és az apjától tanulta el. Kb. vagy egy órát szenvedek néha így és 80 gr-nál többet nem eszik a gyerkőc.  Nem akarom azt, hogy azt gondolja, hogy az evés játék. "Büntiből" visszaraktam az ágyába, amíg rendesen nem akart enni, de akkor már nem kísérleteztem főzelékkel, tápszert kapott. Egyébként újabban nem csak szilárd étellel csinálja ezt, ha cumisüvegezünk, a kajája 2/3-a után kezdi el ugyanezt. Hallottam mástól, hogy van olyan baba, aki ugyanezt produkálja, csak szoptatásnál.

Remélem, kinövi, ha nem előbb, akkor utóbb....
Megjegyzés: Már nem HA1 tápszert adok, hanem Milumil-ből simát. Hát vegyes érzelmekkel. Lepipálja a Nescafé por capuccinojának keksz tesztjét, annyira habos, miután keverés után felrázom. Tutira meg áll benne a keksz. A szaga borzalmas, olyan mint a Tesco állateledel osztályán szoktam érezni brrr. Viszont bármilyen hőmérsékleten szuperül oldódik, nem rakodik le.

Szólj hozzá!

Címkék: etetőszék répafőzelék

A bejegyzés trackback címe:

https://syl-babagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr141026369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása